Šport > Košarka
23 ogledov

Billups bo ostal pri Knicksih

Chauncey Billups je zaradi poškodbe izpustil zadnje tri tekme te sezone. (Foto: Žurnal24 main
New York Knicks so sprejeli odločitev, da Chauncey Billups tudi v naslednji sezoni ostane njihov član, s čimer pa so si močno zaprli maneverski prostor s salary capom (zgornja meja proračuna).

Vodstvo New York Knicksov je sprejelo odločitev, da so vodstvene sposobnosti in izkušnje pomembnejše od sprostitve salary capa. 34-letni organizator igre Chauncey Billups, ki je sredi sezone v paketu s Carmelom Anthonyjem prišel iz Denver Nuggetsov, tako še eno sezono ostaja v Madison Square Gardnu. Če bi ga odslovili do pet dni po koncu sezone, bi mu morali plačati le 3,7 milijona ameriških dolarjev, tako pa bodo za njegovo plačo za sezono 2011/2012 odšteli 14,2 milijona ameriških zelencev. Ekipa sicer nujno potrebuje okrepitve (zlasti na klopi), a prostora za drage košarkarje tako ne bo. "Chauncey, Amare in Carmelo so odlično jedro in z njimi nameravamo naslednje leto narediti še korak naprej," je dejal predsednik Knicksov, Donnie Walsh. V nedeljo so Kratkohlačniki s tako imenovano metlo v prvem delu končnice sezono sklenili proti Boston Celticsom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.