Šport > Košarka
29 ogledov

Blaylock po prometni nesreči osumljen uboja

Blaylock Buckner Dallas Mavericks Golden State Warriors NBA Reuters
Nekdanji košarkarski NBA-zvezdnik Mookie Blaylock se v bolnišnici v Atlanti zdravi za posledicami hude prometne nesreče, ki jo je povzročil, policija pa je zanj že spisala obtožnico. Nazadnje košarkarja ekipe Golden State je obtožila prometnega uboja druge stopnje, za kar mu grozi enoletna zaporna kazen.

Poleg kazni za uboj 43-letne ženske, ki je kot sopotnica sedela v kombiju, v katerega se je Mookie Blaylock s svojim cadillacom zaletel, čaka košarkarja še kazen za vožnjo po napačni strani ceste in vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, tako da se pričakuje, da bo dobil še nekaj pogojne zaporne kazni.

Blaylock je že v preteklosti povzročal veliko težav v prometu, saj je prepogosto vozil pod vplivom alkohola ali drog. Tokrat za nesrečo niso bile krive za volanom prepovedane substance. Šestinštiridesetletni Blaylock je za Atlanta Hawks igral med letoma 1992 in 1999, bil pa je tudi član New Jersey Nets in Golden State Warriors. Na vikendu zvezd je svoje znanje kazal leta 1994.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.