Šport > Košarka
13 ogledov

Blizu Olimpije še en Američan

Bo Jeremy Tyler res okrepil zmaje? Žurnal24 main
Košarkarski klub Union Olimpija počasi sestavlja zasedbo za naslednjo sezono. Po prihodu Pawla Kikowskega in Matta Walsha je blizu Tivolija tudi Američan Jeremy Tyler.

Pri našem edinem košarkarskem evroligašu, Union Olimpiji, so v zadnjih dneh predstavili kar dva nova igralca. Prvi je Poljak Pawl Kikowski, drugi pa Američan Matt Walsh. Očitno pa so tisti, ki so pri zmajih odgovorni za to, da v klub pripeljejo nove igralce, zavihali rokave prav do vrha, saj naj bi bil zelo blizu prihoda v Ljubljano še en Američan, 18-letni Jeremy Tyler. Tyler v višino meri 211 centimetrov in igra na položaju krilnega centra. Čeprav je za igralce iz Severne Amerike značilno, da se po srednji šoli preizkusijo v študentski košarki, se je Tyler odločil, da odide v Evropo ter čim hitreje začne člansko kariero. Tyler sicer slovi po izjemnih fizičnih sposobnostih (o njih se lahko prepričate v spodnjem videu), v lanski sezoni pa je za srednjo šolo San Diego dosegal povprečno 28,7 točke, 12 skokov in kar 9 blokad na srečanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.