Šport > Košarka
31 ogledov

Bo konjenik Shaq postal sokol?

Žurnal24 main
Visoko na seznamu želja NBA-ekipe Atlanta Hawks se nahaja 38-letna košarkarska legenda, Shaquille O'Neal, ki je zadnjo sezono branil barve ekipe Cleveland Cavaliers.

Legendarni košarkar Shaquille O'Neal je po izteku sezone postal prosti igralec. Zanimanje zanj je med prvimi izrazila ekipa Atlanta Hawks, ki je izkušenemu centru v dveh letih pripravljena odšteti slabih 10 milijonov evrov. Kljub temu pa so odgovorni v Atlanti zatrdili, da bo njihova prva izbira na centrski poziciji še vedno Al Horford ne glede na to, kako slavnega igralca bodo pripeljali v franšizo.

V primeru, da s 15-kratnim udeležencem tekme All-Star ter dvakratnim MVP-jem končnice ne pride do dogovora, si želijo sokoli v svojih vrstah videti Zydrunasa Ilgauskasa ali Brada Millerja. Kot rezerva za to pozicijo v Atlanti še naprej ostaja Zaza Pachulia, vodilni možje pa si želijo okrepitve z zvenečim imenom še zlasti iz komercialnih razlogov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.