Šport > Košarka
38 ogledov

Boisa blizu Olimpiji

Vladimer Boisa je nazadnje igral v Zadru. (Foto: ABA)
1/14
Žurnal24 main
Krilni center Vladimer Boisa, nekdanji ljubljenec tivolskega občinstva, je očitno blizu Unionu Olimpiji, čeprav trenutno okreva po operaciji kolena. Na parket naj bi se vrnil pozimi.

Vladimer Boisa bo v sezoni 2010/11 znova nastopal za Union Olimpijo, poroča spletni portal kosarka.si. Gruzijski Slovenec, ki je v preteklosti – zanjo je nastopal med letoma 2001 in 2005 – pustil globok pečat v Olimpiji, trenutno okreva po poškodbi kolena, na parket pa naj bi se vrnil decembra ali januarja.

Ni skrivnost, da sta Olimpijin direktor Janez Rajgelj, ki je Boiso pripeljal v Slovenijo, in nekdanji Olimpijin kapetan v dobrih odnosih. To je Rajgelj potrdil že pred tedni tudi za zurnal24.si: "Boisa prihaja na obisk. Tako rekoč je naš človek. V tem trenutku je poškodovan, to bo trajalo najmanj do decembra. Vedno je dobrodošel."

Ob Olimpijinem je Boisa nosil še dres Postojne, za katero je igral z rosnimi 17 leti, Slovana, Siene, ruskega Spartaka Primorja, Arisa in nazadnje Zadra, kamor ga je pripeljal Zmago Sagadin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.