Šport > Košarka
24 ogledov

Boisa: "V Olimpiji vrhunec kariere"

Vova Boisa si za zdaj Stožice ogleduje le s tribune. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
Vladimer Boisa je za zurnal24.si potrdil, da se dogovarja z Unionom Olimpijo. "V Ljubljani, kjer sem od svojega 17 leta, sem bolj ali manj doživel vrhunec kariere," nam je zaupal Vova.

Vladimer Boisa in Union Olimpija?
Pogovarjamo se, dogodkov ne želim prehitevati. Ne bi bilo korektno do kluba. Treniram z Olimpijo.

Igranje v Olimpiji vas v vsakem primeru zanima?
V zadnjih letih smo bili že večkrat blizu moji vrnitvi, vendar je vedno kaj zmanjkalo pri dogovoru. V Ljubljani, kjer sem od svojega 17 leta, sem bolj ali manj doživel vrhunec kariere. Želim si biti doma, tu živim z družino. Rajši igram doma kot na primer v Zadru. Ampak lani je imel Zadar visoke ambicije, trener je bil Zmago Sagadin. Zato sem prestopil tja. Želim igrati v Olimpiji.

Negotovo stanje vas ni odvrnilo od zanimanja za vrnitev.

Olimpija je Olimpija – evropski klub. Še vedno je prvi klub v državi, ne glede na to, da so lani izgubili prvenstvo. Verjamem, da bodo Janez Rajgelj in vsi ostali maksimalno delali za dobro kluba. Da bo v Evroligi več zmag kot lani in da domači naslov znova pristane v Olimpijinih vitrinah.

Kako napreduje vaša rehabilitacija?
V redu, brez komplikacij. Kjer bi moral biti po treh mesecih, tam sem. Če bo vse super, se bom vrnil decembra. Predvidevam, da bom začel igrati v začetku novega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.