Šport > Košarka
166 ogledov

Bojevnikom se ne piše nič dobrega

Steph Curry Profimedia
Golden State Warriors so izgubili tri od zadnjih štirih tekem, na katerih je manjkal Steph Curry.

Stephen Curry vsaj še dva tedna ne bo mogel igrati za branilce naslova prvaka v severnoameriški košarkarski ligi NBA, so sporočili iz njegove ekipe Golden State Warriors. Štirikratni prvak lige in najboljši igralec finalne serije prejšnje sezone od poškodbe leve rame 15. decembra ne igra. Iz Warriors poročajo, da se stanje izboljšuje.

Medtem se Luka Dončić pripravlja na dvoboj z zvezdnikom LeBronom Jamesom na božični dan, nocoj ob 20.30 po slovenskem času se bosta namreč pomerili ekipi Dallas Mavericks in Los Angeles Lakers.

LeBron James Luka Dončić | Avtor: Epa Epa

Na prejšnji tekmi dan prej je proti Houston Rockets za zmago s 112:106 Dončić dosegel kar 50 točk. Njegov Dallas je na zelo izenačenem zahodnem delu lige osmi, Lakers pa so le pred dvema ekipama na lestvici, a z zgolj štirimi zmagami manj od Mavericks.

V noči na ponedeljek po slovenskem času bodo Denver Nuggets Vlatka Čančarja, vodilni na zahodnem delu, igrali s Phoenix Suns, večer pozneje pa Chicago Bulls Gorana Dragića z Rockets. Dallas ima le tri zmage manj od Denverja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.