Šport > Košarka
12 ogledov

Boljši smo pod košem

Sani Bečirović Žurnal24 main
Marsikdo na evropskem prvenstvu pogreša Sanija Bečirovića. Stalni član slovenske izbrane vrste si je letos privoščil odmor, a je vseeno komentiral prihajajočo tekmo med Slovenijo in Francijo.

"Francozi so fizično izjemno močni. V tem pogledu jim ne more slediti nihče. Igrajo v NBA slogu: veliko tečejo, še več mečejo. Ne morejo pa pokriti Raše Nesterovića in Matjaža Smodiša. To bi naši morali izkoristiti in čim več igrati na njiju," je dejal Bečirović ter dodal: "Poškodba Ćapina je prišla v nepravem trenutku. Jaka Lakovič je utrujen in treba bo najti rešitev, morda večjo vlogo nameniti Klobučarju."

Dejstvo, da so Slovenci v pripravah s Francozi trikrat izgubili, po njegovem ne igra nobene vloge: "Priprave so eno, prvenstvo nekaj drugega. Na pripravah izid ni na prvem mestu. Izid današnje tekme? Nikoli ga ne napovedujem in tudi tokrat ga ne bom. Bom pa držal pesti!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.