Šport > Košarka
16373 ogledov

Brata Jokić sta se spravila na legendarnega igralca

Epa
Sloviti hollywoodski igralec je bil na tretji tekmi konferenčnega finala priča porazu svoje najljubše ekipe.

Košarkarska ekipa Denver Nuggets, katere član je tudi slovenski reprezentant Vlatko Čančar, je samo še zmago oddaljena od uvrstitve v NBA finale.

Košarkarji iz zvezne države Kolorado, med katerimi še naprej najbolj izstopa dvakratni MVP Nikola Jokić, so po dveh zaporednih zmagah na domačem parketu prepričljivo dobili tudi tretjo tekmo v Los Angelesu in se tako pomaknili na prag velikega finala.

Srečanje na zahodni obali ZDA si je z roba igrišča ogledal tudi legendarni Jack Nicholson, redni obiskovalec tekem Jezernikov in eden najbolj gorečih navijačev rumeno-vijoličnega kolektiva.

Jack Nicholson | Avtor: Profimedia Profimedia

Šestinosemdesetletnega hollywoodskega veterana sta med odhodom iz dvorane ogovorila brata prvega zvezdnika gostujočega moštva, ki sta se naslajala nad neuspehom LeBrona Jamesa in preostale druščine. 

"Premajhen, kaj? Premajhen," je v smeri trikratnega dobitnika prestižne nagrade oskar vpil Nemanja Jokić"Se vidimo prihodnje leto. Pa-pa," pa se je iz igralca norčeval Strahinja Jokić.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Zlovoljni Nicholson si je po navedbah medijev z bratoma izmenjal vljudnostni pozdrav, na provokacije pa ni reagiral, temveč je zgolj nemo zapustil dvorano.

Ikonični ameriški igralec je bil dolga leta redni obiskovalec tekem košarkarke ekipe iz mesta angelov, vendar ga že lep čas ni bilo na spregled, dokler ni ponovno zasedel svojega tradicionalnega mesta tik ob parketu v seriji z Memphis Grizzlies. Pred tem so ga na tekmi Jezernikov nazadnje opazili oktobra 2021.

 dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.