Šport > Košarka
11074 ogledov

Bratoma srbskega MVP-ja lige NBA se je "utrgalo"

Print Screen
Zadnjo tekmo konferenčnega polfinala med Denver Nuggets in Phoenix Suns sta si ogledala tudi brata Nikole Jokića.

Denver Nuggets so morali v polfinalu zahodne konference priznati premoč Phoenix Suns z 0:4 v zmagah. Zlata zrna so poslednje minute sezone odigrala brez aktualnega najkoristnejšega igralca lige (MVP) Nikole Jokića, ki je bil izključen zaradi grobe osebne napake (flagrant 2) nad Cameronom Payneom.

nikola jokić Incident Šport Trener Denverja šokiran nad tem, kar se je zgodilo Jokiću NBA Šport Phoenix pometel z Denverjem: "Izprašili so nam riti!"

Po udarcu srbskega zvezdnika je na parketu prišlo do prerivanja med igralci obeh ekip, kar je močno podžgalo Jokićeva brata na tribuni dvorane v Denverju, Strahinjo in Nemanjo.

Obema je ob burnih reakcijah košarkarjev nasprotne ekipe, pri čemer je bil najbolj aktiven Devin Booker, zavrela kri. S tribune sta igralce Phoenixa obmetavala z žaljivkami in grožnjami.

"Je*em ti mater, ti je*em. Pridi sem," sta v navalu besa pozivala Sunse. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

kevin durant NBA Šport Senzacionalna predstava Duranta, to se še ni zgodilo Luka Dončić Mavs Zgodovinsko Šport Dončić dodal češnjo na vrhu torte

Na posnetku je moč videti enega od njiju, kako se z nogo opira na ogrado, pripravljen, da skoči na igrišče in fizično obračuna s katerim od igralcev, a sta mu to še pravočasno preprečila dva predstavnika varnostne službe.

Komentarjev 4
  • Avatar Syn
    Syn 15:40 17.junij 2021.

    Jugovina, nič novega. 😒

  • Ender3 16:04 16.junij 2021.

    Srbska diaspora in lobiji so povsod in izstopajo bolj, kot kdorkoli po svetu. Bilokuda, Srbi svuda 😆

  • Janez_53 11:01 16.junij 2021.

    To so pač ljudje z IQ številke čevlja. Ti ljudje ne bi smeli imeti dostopa do športnih objektov.