Šport > Košarka
19 ogledov

Brezec: Nisva na isti valovni dolžini

Primož Brezec se v Rim ne namerava vrniti, razmišlja namreč o ligi NBA. Žurnal24 main
"S selektorjem nisva na isti valovni dolžini že vse od evropskega prvenstva leta 2005 v Beogradu," je v odziv na zadnje "dogovarjanje" o nastopu za reprezentanco dejal Primož Brezec.
 
 

Želel sem, da me Aleš Pipan še enkrat pokliče, vendar tega ni storil.

Primož Brezec

 
V zadnjem času je kar nekaj prahu dvignilo "dogovarjanje" o nastopu Primoža Brezca za Slovenijo . Ta je za Žurnal24 povedal: "Po težavah Matjaža Smodiša in Gašperja Vidmarja sem prejel selektorjev klic. Na mobitelu sem ga opazil šele pozneje, nanj pa sem odgovoril z SMS-sporočilom. Želel sem, da me Aleš Pipan še enkrat pokliče, vendar tega ni storil." Brezec je bil tokrat pripravljen predčasno skleniti dopust na Sardiniji .

Pipan Brezca ni poklical še enkrat. © AFP

 
Da, a ne pod Pipanom
"Vedno sem pripravljen igrati za reprezentanco. Za vsakega športnika je čast igrati za domovino. Fantom resnično želim vse najboljše v Atenah," je še dejal Brezec, ki zdaj ne verjame, da bo v reprezentanci še kdaj zaigral pod Pipanovo taktirko: "S selektorjem nisva na isti valovni dolžini že vse od evropskega prvenstva leta 2005 v Beogradu. Zdaj sem povedal, kako so potekale reči, in ne želim jih več pogrevati." Še manj zgovoren je bil Pipan, ki zadeve v torek sploh ni želel komentirati.

Brezec se bo 8. julija udeležil treningov v Las Vegasu , kjer bo poskušal najti nove delodajalce. "Vse možnosti so še odprte. Tudi Evropa in Olimpija," je o prihodnosti povedal Brezec, ki je o igranju za Olimpijo že pred časom nekaj več povedal v intervjuju za zurnal24.si .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.