Šport > Košarka
19 ogledov

Brezec še vedno samo gleda

1/12
Žurnal24 main
Tokrat so bile v najmočnejši košarkarski ligi na svetu odigrane vsega tri tekme. Do novih zmag so prišli Cleveland, Denver in Milwaukee, pri slednjih je dogajanje s klopi spremljal tudi Brezec.

Milwaukee Bucks so kljub slabi predstavi uspeli vknjižiti novo zmago. S 112: 110 so tesno premagali Indiana Pacers. Z igro svojih varovancev pa ni bil zadovoljen niti trener Scott Skiles, ki je po tekmi razmišljal takole: "Danes smo naredili korak nazaj. Zmagali smo, vedno je bolje zmagati, toda pogledano v celoti, nikakor ne moremo biti zadovoljni s trudom in vloženo energijo."

Na drugi tekmi večera so Cleveland Cavaliers v gosteh gladko odpravili Boston Celtics. Toda prednost so si kavalirji priborili šele v tretji četrtini tekme. V prvem polčasu so domačini nekajkrat vodili celo z več kot desetimi točkami razlike. Pri gostujoči ekipi je pričakovano blestel LeBron James, ki je k doseženim 36 točkam dodal še sedem skokov ter devet asistenc. Akcije LeBrona, Shaqa in ostalih si lahko ogledate v galeriji.

Denver Nuggets so z 38 zmagami na prvih 57 tekmah sezone postavili klubski rekord, kljub temu pa trener George Karl opozarja na veliko pomankljivost v predstavah svojih varovancev. Slednji vedno odlično odigrajo proti boljšim ekipam (24 zmag in 9 porazov), medtem ko imajo izkupiček z moštvi, ki so vknjižili več porazov kot zmag, precej slabši (13:10). Za zadnjo zmago Denverja proti Golden State Warriors je bil najbolj zaslužen veteran Chauncey Billups, ki je dosegel 37 točk ter k temu dodal devet asistenc in šest skokov.

NBA, tekme 25. februarja:

Indiana Pacers : Milwaukee Bucks 110:112
Granger 21, Ford 17; Salmons 20, Jennings 18, Ilyasova 17
Primož Brezec ni zaigral za Bucks


Boston Celtics : Cleveland Cavaliers 88:108
Allen 21, Rondo 21 in 11 as; James 36, Williams 19, Varejao 14 in 10 sk


Golden State Warriors : Denver Nuggets 112:127
Curry 30 in 13 sk, Ellis 22; Billups 37, Anthony 27, Smith 25

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.