Šport > Košarka
27 ogledov

Brezec v Krasnye Krylya iz Samare

Primož Brezec bo morda napolnil kovčke in odpotoval z juga Rusije. (Foto: Lojze Žurnal24 main
Primož Brezec je našel novi klub. To je rusko moštvo Krasnye Krylya (rdeča krila) iz ruskega mesta Samara. "Veselim se novega izziva," pravi "rezervni" kapetan slovenske košarkarske reprezentance.

"V naslednji sezoni bom igral v Rusiji. Moj naslednji klub je Krasnye Krylya Samara. Veselim se novega izziva," je na svojem Twitter profilu zapisal slovenski košarkarski reprezentant Primož Brezec. Gre za moštvo, ki se je v lanski sezoni ruske lige prebilo v četrtfinale, v Fibinem pokalu Eurochallenge pa so se fantje iz Samare prebili do finala, kjer jih je ukanil nemški Göttingen.

Primož Brezec je kariero začel v domači Sežani, nato pa so bile njegove postaje Union Olimpija, v NBA Indiana, Charlotte, Detroit, Toronto, Philadelphia in Milwaukee, v Evropi pa je vmes eno sezono nastopal še za Lottomatico. V Samari naj bi Brezec ostal eno sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.