Šport > Košarka
0 ogledov

Bryant zabija z enajstih metrov

Kobe Bryant je spreten tudi z nogami. Žurnal24 main
Zvezdnik NBA in član Los Angeles Lakersov Kobe Bryant je velik ljubitelj nogometa. V okviru promocije ženske nogometne lige se je preizkusil v streljanju enajstmetrovk.
Kobe Bryant je del svojega življenja preživel v Italiji, kjer se je kot otrok zaljubil v nogomet. Košarkar je velik navijač nogometašev Milana, zdaj pa njegovo srce bije za Barcelono, saj je član Kataloncev, Thierry Henry , njegov velik prijatelj. Da je velik ljubitelj okroglega usnja, je dokazal, ko je po treningu z Lakersi s helikopterjem odhitel na trening nogometašinj Los Angelesa, da bi prispeval k popularnosti ženske lige. Nasproti se mu je postavila Brazilka Marta , ki so jo v zadnjih treh letih razglasili za najboljšo nogometašinjo sveta. Čeprav ni obranil njenega strela z bele točke, ji je vrnil z obrestmi in z izjemnim zadetkom navdušil žensko ekipo iz Kalifornije. Kako Bryant strelja z bele točke, si oglejte v videu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.