Šport > Košarka
11 ogledov

Bwin.com slavili na Ptuju

1/23
Žurnal24 main
Pretekli konec tedna je bil na sporedu drugi turnir iz serije Samsung ulične košarke. Kraj dogajanja je bil Ptuj, kjer je oranžna žoga frčala po zraku kar ob bazenih. Zmagala je trojka Bwin.com.
Naslednji turnir bo 18. 6. v Hrastniku.

Na drugem turnirju osme sezone Samsung DP v ulični košarki, ki se je odvijal na bazenih Term Ptuj, je zmago v članski kategoriji slavila ekipa Bwin.com, ki je bila v finalu boljša od Ačkbalaba (15:12) in se je tako uvrstila v finale v Ljubljani (9. julij 2011). Med mladinci je zmagala ekipa The Winners, med pionirji pa 4 Wins.

Ostali rezultati:

RED BULL KING OF THE ROCK:
Gregor Jakhel Kolarevič
Gašper Budkovič

Organizatorji so na drugem turnirju na Ptuju izbrali druge štiri tekmovalce (ostalih 12 bodo na preostalih treh turnirjih), ki bodo nastopali v Intersport Kletki strahu, ti pa si bodo izbrali partnerja, saj bo letošnja izvedba potekala v igri 2 na 2!

INTERSPORT KLETKA STRAHU
Uroš Ninič
Davor Satler
Gregor Jakhel Kolarevič
Luka Završnik

Hercegovac in Ovnik sta se pridružila 26-erici košarkarjev, ki so si že priborili vstopnice za finale Red Bull King of the Rocka, ki bo 3. julija od 18.00 naprej potekal na Ljubljanskem gradu. Na njem se bo 32 igralcev pomerilo 1 na 1, najboljši pa bo za nagrado prejel pot v zapor – slavni Alcatraz, kjer bo septembra potekal veliki svetovni finale!

TELEMACHOV TROJČEK:
Tjaž Rotar – v finalu 8 trojk

Tjaž Rotar je prejel nagrado podjetja Telemach in pravico nastopa na finalu.

MOBITELOV IZZIV:
Matic Hudobivnik

Matic Hudobivnik je prejel nagrado podjetja Mobitel in pravico nastopa na finalu.

SMOKI ZABIJANJE:
Alen Blesić

Alen Blesić je za nagrado prejel 250 evrov in pravico zabijanja na finalu ulične košarke, ki bo 9. julija 2011 na Prešernovem trgu v Ljubljani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.