Šport > Košarka
18 ogledov

Bynum suspendiran iz neznanega razloga

andrew bynum Reuters
Košarkarska ekipa Cleveland Cavaliers je za nedoločen čas suspendirala centra Andrewa Bynuma, ki naj bi s svojim vedenjem škodoval moštvu iz zvezne države Ohio.

Ameriški košarkar Andrew Bynum ni odpotoval v Boston, kjer so Cleveland Cavaliers še četrtič zapored izgubili proti Celticsom (100:103), saj so ga pred gostovanjem suspendirali za nedoločen čas. Spletni portal Espn.go.com razkriva, da so v Clevelandu že začeli z iskanjem zamenjave za 213 cm visokega centra.

Bynum je poleti podpisal dvoletno pogodbo v višini 24 milijonov dolarjev, podrobnosti o razlogih za njegov suspenz pa za zdaj še niso jasne. Znano je le, da naj bi Bynum s svojim vedenjem škodoval ekipi.

Trener molči, izrazil skrb nad igralci

''To je interna težava naše ekipe. To bomo preprosto morali prebroditi,'' je pred tekmo z Bostonom povedal Kyrie Irving. Trener Clevelanda Mike Brown ni želel razkriti podrobnejših informacij, je pa izrazil skrb nad svojimi varovanci. ''Skrbi me za fante v garderobi. To je naša stvar. V sezoni so številni vzponi in padci,'' je povedal Brown in dodal, da se s preteklostjo ne bo obremenjeval, saj bi s tem po nepotrebnem izgubljal energijo.

Bynum v lanski sezoni ni igral zaradi poškodbe kolena, letos pa je zaigral na 24 tekmah. V povprečju na tekmo dosega 8,6 točke in 5,3 skoka, njegov met iz igre pa znaša 42 odstotkov. Američan je priznal, da se je težko privadil na igranje z bolečinami v kolenu, po poročanju Espn pa naj bi se zanj že zanimale nekatere druge ekipe.

Košarkar Clevelanda Jarret Jack upa, da bodo nesoglasja uspeli pravočasno rešiti. ''Mislil sem, da se dobro razumemo. Naš odnos je kolegialen in upam, da se bo to kmalu poleglo,'' je povedal Jack.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.