Šport > Košarka
16 ogledov

Čakamo Carmelov da Netsom

Anthony je za Nuggets odigral sedem sezon. Prav v vsaki je imel povprečje točk p Žurnal24 main
Ne New York Knicks, niti Chicago Bulls, očitno se Carmelo Anthony seli k New Jersey Netsov. Dogovor med štirimi moštvi je takorekoč že sklenjen, zdaj se mora le Melo odločiti za dolgoročno pogodbo.
New Jersey Nets z novim ruskim lastnikom in od leta 2013 novim domom v Brooklynu si želijo vrhunskega košarkarja za novi obraz franšize. Če niso dobili LeBrona Jamesa, jim pač zdaj ostane bitka za Carmela Anthonyja. Nets na temo Anthonyja še ne dajajo komentarja. Mihajil Prohorov obljublja le, da se bodo že letos borili za končnico, novi trener Avery Johnson pa: "Obljubimo, da se bomo borili, igrali zelo trdo, nato pa bomo videli, kaj naši talenti zmorejo."

Prestop več košarkarjev med štirimi moštvi, kjer je v glavni vlogi dosedanji zvezdnik Denver Nuggetsov, Carmelo Anthony, se lahko zgodi v roku nekaj ur ali nekaj dni. Vse pa je odvisno prav od priljubljenega Mela (že nekaj let enega od petih najboljših strelcev lige NBA), ki ima še enoletno pogodbo, a Nets bodo v dogovor privolili le, če se Anthony takoj odloči za podaljšanje pogodbe (ponujali naj bi mu 65 milijonov ameriških dolarjev). Chris Paul, organizator igre New Orleans Hornetsov, s katerim sta se za sodelovanje dogovarjala, bi se mu pri Netsih bojda lahko pridružil šele leta 2012. V zadnjih dneh se je sicer govorilo, da se Nuggets za menjavo dogovarjajo tudi z New York Knicks (ti so Melu bolj dišali) in s Chicago Bulls.

Kdo je še vpleten v najverjetnejši prestop Anthonyja? Nuggets bi od Netsov dobili novinca Derricka Favorsa in Quintona Rossa, Andreja Kirilenka iz Utah Jazzov in dva izbora na naboru. Nets bi v Charlotte Bobcats poslali Devina Harrisa. Ti bi Jazzom poslali Borisa Diawa. Očitno bi s temi menjavami največ pridobilo moštvo iz Denverja in tako težko trdimo, da bi Anthony že v novi sezoni takoj dobil priložnost za tako želen boj za prvaka. Nets bi sicer v menjave radi dodali še D. J.-ja Augustina (zdaj člana Bobcatsov), da bi vsaj malo zapolnili prazna branilska mesta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.