Šport > Košarka
513 ogledov

Čančarjev trener želel napasti sodnika, komaj so ga spravili iz dvorane

Mike Malone Profimedia
Trener NBA ekipe Denver Nuggets je želel fizično obračunati s sodniško trojico.

Denver Nuggets so v noči na četrtek s 106:96 premagali Ostroge iz San Antonia, osrednja oseba dvoboja pa je bil trener ekipe iz Colorada Mike Malone, ki je bil izključen tekom druge četrtine.

Trener Denverja je namreč stopil v bran svojemu najboljšemu košarkarju Nikoli Jokiću, nad katerim je sodniška trojica dopuščala zelo grobo in umazano igro, Srb pa je kljub zelo fizični obrambi Ostrog na celi tekmi izvajal vsega štiri proste mete.

Po še eni sumljivi situaciji, ko znova niso dosodili prekrška nad Jokićem, se je Malone ostro spravil nad sodnike, ko pa so mu dosodili še drugo tehnično napako, kar avtomatsko pomeni izključitev s tekme, jih je poizkusil kar fizično napasti.

Malona so na koncu njegovi sodelavci vendarle uspeli zadržati ter ga pospremiti iz dvorane, tako da na koncu ni prišlo do še hujšega incidenta.

Je pa zato Jokić vrnil svojemu trenerju z novo odlično partijo, saj je tekmo zaključil s 25 točkami, 9 skoki in 10 asistencami ter tako Denver popeljal do nove zmage.

Svojo priložnost pa je na dvoboju ob odsotnosti glavnega trenerja dočakal tudi Slovenec Vlatko Čančar, ki je v treh minutah in 47 sekundah zgrešil en met iz igre in izgubil eno žogo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.