Šport > Košarka
18 ogledov

Ćapinu solzivec v oči, Nemka grozila tudi z bombo

Armstead Ćapin Krka Budućnost liga Aba Novo mesto Nebojša Tejić/ABA
Črnogorski mediji so pred časom poročali o pravi drami, ki jo sredi Podgorice doživljal občasni slovenski reprezentant Aleksandar Ćapin.

Dnevnik Dan je poročal o "drami" in "scenah iz akcijskih filmov", ki so se pripetile članu Budućnosti in občasnemu slovenskemu reprezentantu Aleksandru Ćapinu, ki ga je s solzivcem napadla nemška državljanka, po poročanju Dana pa je organizatorju igre črnogorskega kluba grozila s fizičnim nasiljem in celo bombo.

"Po naših informacijah je Ćapin proti tej osebi, ki je sicer nemška državljanka, podal kazensko prijavo, Košarkarski klub Budućnost pa je zahteval policijsko zaščito za svojega igralca," pišejo črnogorski kolegi. 

Kratka zabava s pekočim koncem

Ćapin z družino že dva meseca živi v Podgorici, kjer ga je nenapovedano obiskala stara znanka iz Nemčije, ki jo je spoznal za časa igranja v Bundesligi. Pri Danu so zapisali, da sta se "na kratko" tudi zabavala, Nemka pa bojda ni mogla preboleti konca zveze, zato ga je že večkrat obiskala.

Ćapin naj bi ji ob prvem srečanju v Podgorici pojasnil, da je ne želi več videti, nato pa je sprejel njeno pobudo za zadnjo, poslovilno pijačo. Takrat ga je po obrazu poškropila s solzivcem in mu grozila, Ćapin pa je zadevo prijavil, neimenovane vire pri policiji citirajo črnogorski novinarji.

Njenega imena ni v evidenci

Zgodba ima nov preobrat – ob vstopu in izstopu v državo v zadnjih desetih dneh ni evidence, da je mejo prečkala oseba z njenim imenom in priimkom, zato ne izključujejo, da Nemka potuje s ponarejenim potnim listom, ali pa da je že zapustila državo.

Nekdanji član Krke in Uniona Olimpije je vse od neljubega dogodka pod budnim nadzorom policije. Ćapin se je z moštvom v zadnjih dneh mudil v Grčiji in ni bil na voljo za komentar.

Komentarjev 1
  • varan 17:49 06.december 2013.

    izgleda (natakarica, Čapin, Jankovič), da se je pričel veseli mesec solzivca