Šport > Košarka
13 ogledov

Carmelo ne spi, želi v New York!

Carmelo Anthony bi rad igral doma – v New Yorku. Mikajo ga Knicks. (Foto: Reuter Žurnal24 main
"Moje sanje so, da bi nekega dne zaigral v New Yorku. Le kdo si ne bi želel igrati doma." To so besede Carmela Anthonyja, ki so navijače Knicksov prepričale, da prihaja v Madison Square Garden.

Navijači New York Knickov si poraza proti Benu Udrihu in njegovim Sacramento Kingsom niso posebej gnali k srcu. Večer so v velikem jabolku zaznamovale besede Carmela Anthonyja: "Moje sanje so, da bi nekega dne zaigral v New Yorku. Le kdo si ne bi želel igrati doma?" Prestop zvezdnika Denver Nuggetsov v New Jersey Nets, ki bi vključeval kar 13 košarkarjev, je bolj ali manj padel v vodo, saj priljubljenemu Melu nikakor ne dišijo Mrežice in sodelovanje s Sašem Vujačićem. "Nikoli nisem razmišljal, da bi igral za Nets. Sicer se bodo preselili v Brooklyn. Če bi šel nazaj domov v Brooklyn in če bodo imeli novo dvorano ... to mi sicer daje misliti."

Sicer se neposrednemu odgovoru, ali bo postal Kratkohlačnik že v prihodnji sezoni, izogiba. "Ne vem, na to vprašanje ne morem odgovoriti. Težko mi je reči, da bom igral v New Yorku ali pa v New Jerseyju ali da bom ostal v Denverju." Očitno bo počakal na poletje in nato kot prosti igralec odšel k Knicksom. Ni pa nujno! Ti so se namreč zdaj začeli pogovarjati za kupčijo – v pogovore so vključili še Memphis Grizzlies, od katerih bi lahko dobili O. J. Maya in tega nato za Anthonyja poslali v Denver.

V pogovoru za ESPN, v katerem je sploh prvič podrobneje govoril o željah za prihodnost, je priznal, da zaradi tega že od zahvalnega dne ne spi in da niti ne more gledati športnih novic na televiziji, ker govorijo le o njem. Govorice o Anthonyju v Knicksih so se začele lani poleti, ko je na njegovi poroki Chris Paul dejal, da bosta nekega dne skupaj igrala za New York. "In naslednji dan so vsi pisali, da greva k Knicksom. Takrat smo se veliko smejali, šalili, nihče od nas teh besed ni jemal tako resno," zdaj pove Carmelo. Kakršno odločitev bo že sprejel, bo njegova najpomembnejša v karieri in pravi, da se tega tudi zaveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.