Šport > Košarka
22 ogledov

Carmelo vse bliže odhodu iz Denverja

Bil je številka 3 na naboru leta 2003 (tistega leta, ko je bil LeBron James prvi Žurnal24 main
Najbolj vroč prosti igralec poleta 2011 v ligi NBA bo Carmelo Anthony. Napaka! Vse bolj kaže, da bo Denver Nuggets zapustil že letos. Ker noče podaljšati, ga bodo raje zamenjali - k Knicks ali Magice.

Govorice o odhodu Carmela Anthonyja iz Denver Nuggetsov so vse glasnejše. Zvezdnik pogodbe, ki mu poteče prihodnje poletje, noče podaljšati (ponudili so mu novo triletno za 50 milijonov evrov) in tako je zdaj moštvo iz Kolorada dojelo, da se jim ne sme ponoviti usoda Cleveland Cavaliersov. Ne bodo čakali, da priljubljeni Melo postane prosti igralec in bi oni s tem ostali praznih rok, temveč bodo izkoristili priložnost dobre kupčije. V medijih se pojavljata dva scenarija in v oba je vpleten še en košarkar najvišjega razreda – branilec New Orleans Hornetsov, Chris Paul. Ta je že pred enim mesecem napovedal, da bo z Antonyjem in še enim zvezdnikom oblikoval svojo veliko trojico.

Verjetnejši scenarij je oblikovanje velike trojice pri New York Knicksih z Amarejem Stoudemirejem. Kot je pred dnevi poročala ena od newyorških radijskih postaj, so Knicks v zameno za Anthonyja Nuggetsom pripravljeni odstopiti Danila Gallinarija, Eddyja Curryja in izbor v prvem krogu na naslednjem naboru. Drugi scenarij je prestop Paula in Anthonyja v Orlando Magice k Dwightu Howardu. Ti naj bi se že obrnili na Paula, pogovore z Antonyjem pa zanikajo. Če bi se Paul odločil za Čarovnijo, naj bi mu bil Anthony pripravljen slediti. V sedmih sezonah igranja za Nuggets je Melo pač dojel, da bo z njimi težko osvojil tako želeni šampionski prstan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.