Šport > Košarka
7 ogledov

Čarobni prazniki Magicov

Allen Iverson je dosegel 19 točk. Žurnal24 main
Rashard Lewis je prispeval velik delež k zmagi Orlando Magicov nad Chicago Bullsi. Orlando je tako slavil že na osmi od zadnjih devetih tekem. Slovenci na Silverstrovo niso igrali.
 

Liga NBA

Orlando : Chicago 113:94
New Jersey : Detroit 75:83
Milwaukee : Houston 81:85
Denver : Toronto 114:107
Golden State : Oklahoma City 100:107
Philadelphia : LA Clippers 100:92

Košarkarji Orlanda so se še osmič v zadnjih devetih tekmah veselili zmage. Tokrat so na gostovanju s 113:94 ugnali Chicago. Najzaslužnejši za slavje je bil znova Rashard Lewis, ki si poskuša zagotoviti nastop na tekmi vseh zvezd, in je tokrat dosegel 21 točk. Kar 16 točk je nasprotnikom nasul že v prvem polčasu. "Predvsem v prvem polčasu se mi je zdelo, da ne morem zgrešiti. Ko sem prvič zgrešil, sme bil res presenečen," je po tekmi povedal Lewis. Orlando, ki vodi v jugovzhodni diviziji je vodil od začetka do konca tekme, lepo prednost pa si je nabral že v prvi četrtini, ko je Chicago zaostajal za 16 točk. To je že četrti poraz Bikov v zadnjih petih tekmah.

Ob veliki pomoči Allena Iversona in Tayshauna Princa, ki sta dosegla 19 in 16 točk, je na tekmi z New Jerseyjem slavil Detroit. Nekdanji klub Boštjana Nashbarja je klonil s 75:83. Detroit je dosegel zmago, kljub temu da zaradi zdravstvenih težav nista igrala Rip Hamilton in Antonio McDyess, v prvem polčasu pa so zaradi poškodbe stopala ostali še brez Rasheeda Wallaca. Zadnjih zmag v letu 2008 so se veselili še Houston, Denver, Oklahoma City in Philadelphia.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.