Šport > Košarka
10 ogledov

Čarovnija proti Miamiju: od -24 do +3

Dwight Howard
1/6
Žurnal24 main
Orlando Magic so šokirali Miami Heate, ko so s trojkami v zadnjih 15 minutah nadoknadili 24 točk zaostanka iz tretje četrtine in zmagali z 99:96. Miami še kar ne zmaguje velikih tekem.
New Jersey Nets in Toronto Raptors ta petek in soboto v Londonu igrajo prvi dve tekmi rednega dela v Evropi. Poglejte, kako so Saša Vujačić in kolegi  trenirali v O2 Areni.

Še ena visoka prednost, še en kolaps Miami Heatov. To se dogaja vse pogosteje in to ekipi, ki cilja na šampionski prstan, ne more biti v ponos. Še v tretji četrtini so vodili za 24 točk, nakar so Orlando Magic v zadnjih 15 minutah naredili delni izid 40:9 in šokirali Miami z 99:96. To je drugi največji preobrat v zgodovini Magicov in izenačen najvišji v letošnji sezoni. Jason Richardson je dal 24 točk, od tega prvih 11 za začetek preobrata.

Denver Nuggets ero po Carmelu Anthonyju nadaljuje z zmagami. Za tretjo zaporedno so s 103:101 premagali Utah Jazz, pri katerih je Devin Harris dobro zamenjal Derona Williamsa.

Ko so Heati sredi sezone na podoben način (prav tako doma) izgubili proti Utah Jazzom, bolečina ni bila tako velika kot ta četrtkov večer. "Stran smo vrgli veliko tekem, ki smo jih že imeli dobljene. Nekaj bomo morali narediti," je sklenil Chris Bosh. Kot prvo morajo nekaj več dodati igralci, ki se ne imenujejo LeBron James (29 točk), Dwayne Wade (28) in Bosh (13). Njihovi soigralci so jih namreč tokrat dali le 25. Morda je upanje v novem organizatorju igre Miku Bibbyju, ki je v sredo prišel iz Washington Wizardsov in že zaigral (tri točke in ena podaja v 19 minutah). "Moramo vztrajati naprej. Ni druge poti," je bil po tekmi redkobeseden trener Miamija Erik Spoelstra.

Liga NBA, tekmi 3. 3.:

Miami Heat : Orlando Magic 96:99
James 29, Wade 28, Bosh 13; Richardson 24, Howard 14, 18 sk.

Utah Jazz : Denver Nuggets 101:103
Miles 22, Harris 21, 9 sk., Jefferson 19; Lawson 23, Afflalo 19

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.