Šport > Košarka
24 ogledov

Cuban vesel vrtoglave denarne kazni

marc cuban lastnik dallas mavericks EPA
Marku Cubanu, lastniku košarkarske ekipe Dallas Mavericks, se je uresničila želja, da bi dobil še zadnjo denarno kazen pred upokojitvijo komisarja lige NBA Davida Sterna.

Mark Cuban bo moral zaradi verbalnega napada na sodnike po porazu proti Los Angeles Clippers plačati 100.000 dolarjev kazni, lastnik teličkov pa je na Twitterju zapisal, da se je s tem dostojno poslovil od komisarja lige NBA Davida Sterna.

''Nisem mogel dopustiti, da komisar odide brez pravega slovesa,'' je na Twitterju zapisal Cuban in dodal, da bo enako vsoto daroval tudi v dobrodelne namene.

V preteklih tednih je Cuban večkrat izrazil željo, da bi pred odhodom Davida Sterna, ki se 1. februarja po treh desetletjih umika s položaja, dobil še zadnjo globo. To je bila že njegova 20. kazen, odkar je leta 2000 postal lastnik ekipe iz Dallasa, skupno pa naj bi v tem času v blagajno lige prispeval kar 1,9 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.