Šport > Košarka
11 ogledov

Čudodelcu iz Podgorice nova pogodba z zmaji

Stepheson Vladović Szolnoki Olaj Union Olimpija liga ABA Warren ABA
Ljubljanska Union Olimpija je sporočila, da bo hrvaški organizator igre Jakov Vladović, ki je le nekaj dni pred iztekom enomesečne pogodbe zadel mitski met v Podgorici, v klubu ostal do konca sezone.

"Vladović se je v tem mesecu dni dobro uigral z ekipo in nam na mestu organizatorja igre prinesel določene izkušnje in samozavest. Njegova fizična pripravljenost se izboljšuje in posledično tudi njegove predstave," je ob objavi novice dejal trener Aleš Pipan.

Hrvaški organizator igre Jakov Vladović je Union Olimpijo okrepil oktobra in podpisal enomesečno pogodbo, ko so klub še mučile poškodbe na njegovem igralnem mestu. 30-letni košarkar je po nekaj solidnih predstavah zablestel v zadnjem kolu lige ABA proti Budućnosti, ko je ob pisku sirene (morda) zadel celo za zmago.

Vladović: Verjamem, da smo na pravi poti

Vladović ima v dosedanjih štirih tekmah jadranske lige povprečje 5,8 točke in tri podaje, v dveh tekmah Evropskega pokala pa je v povprečju dosegel štiri točke.

"V Ljubljani se dobro počutim. Mislim, da sem se v tem obdobju dobro ujel s soigralci. Verjamem, da smo na pravi poti kot ekipa in da bomo v nadaljevanju sezone prikazovali še boljše predstave. Vsak dan se učimo in napredujem," je ob podaljšanju bivanja v Ljubljani povedal Vladović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.