Šport > Košarka
23 ogledov

Curry in James na seznamu za Rio

stephen curry lebron james EPA
Na seznamu košarkarjev, ki bodo na OI v Riu de Janeiru branili barve ameriške reprezentance, sta tudi LeBron James in Stephen Curry.

Potem ko se je pred dnevi olimpijskemu nastopu na košarkarskem turnirju v Riu de Janeiru odpovedal Kobe Bryant, je ameriška zveza v noči na torek obelodanila prvi seznam igralcev, ki bodo ZDA letos avgusta zastopali v Braziliji. Na seznamu Mikea Krzyzewskega sta se med drugimi znašla tudi LeBron James in Stephen Curry.

Na seznamu je 30 igralcev, ki bodo kandidirali za Rio, med njimi bo selektor izbral dvanajsterico, ki bo ZDA skušala priigrati novo zlato olimpijsko kolajno.

Za Jamesa bi to lahko bile že četrte olimpijske igre, doslej je nastopil na igrah leta 2004, 2008 in 2012. V Pekingu in Londonu je igralec ekipe Cleveland Cavaliers osvojil zlato. Na seznamu so tudi Carmelo Anthony, Stephen Curry, za katerega bi to bile prve igre, Kevin Durant, Chris Paul in James Harden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.