Šport > Košarka
16 ogledov

Curryja zabrisal kot punčko iz cunj

lebron james stephen curry Profimedias
Zvezdnik Cleveland Cavaliers je na tekmi z aktualnimi prvaki lige NBA po tleh zabrisal najboljšega košarkarja na svetu Stephena Curryja.

Golden State Warriors so se zmagoslavno vrnili v domovanje Cleveland Cavaliers, kjer so se lani veselili prvega naslova prvaka najmočnejše košarkarske lige na svetu po letu 1975.

Bojevniki, ki so dobro na poti, da izboljšajo rekord najuspešnejše ekipe rednega dela Chicago Bulls, ki je v sezoni 1995/1996 zbrala 72 zmag in 10 porazov, so Clevelandu prizadejali enega najhujših porazov v zgodovini franšize (132-98), zato je bilo vzdušje na parketu vse prej kot prijateljsko.

Za razburjenje pred tekmo je poskrbel zvezdnik gostujoče ekipe Stephen Curry. ''Upam, da garderoba še vedno diši po šampanjcu,'' je dejal najboljši strelec lige. Vodstvo Cleveland Cavaliers je njegove besede označilo za neprimerne.

Curry se je za nespametno potezo oddolžil s predstavo na parketu, kjer je zbral 35 točk in spravil ob živce prvo ime domače ekipe LeBrona Jamesa

Košarkarja sta se pri izidu 31:19 v korist Golden Statea zapletla v dvoboj, nakar je James Curryja zabrisal po tleh kot punčko iz cunj. Sodniki so košarkarju Clevelanda dosodili osebno napako, Curry pa je na drugi strani igrišča odgovoril s trojko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.