Šport > Košarka
15 ogledov

Dallas zdrsnil izven končnice

Dirk Nowitzki Monta Ellis New York Knicks Dallas Mavericks Reuters
Na sporedu Lige NBA so bile v noči na sredo tri tekme, kjer pa so se tudi že delile vstopnice za končnico.

Najzanimiveje je bilo v Dallasu, kjer pa so Mavericksi po podaljšku izgubili z Golden State Wariors s 120:122. Nemec Dirk Nowitzki je za Teličke dosegel kar 33 točk in 11 skokov. Pri zmagovalcih je bil s 23 točkami in 10 podajami najboljši Stephen Curry, ki je dosegel tudi odločilni koš v podaljšku.

Dallas je s porazom zdrsnil na deveto mesto v konferenci in zdaj v boju za končnico zaostaja za zmago v neposrednem dvoboju z ekipama Memphis Grizzlies in Phoenix Suns. Ekipa iz Teksasa ima pred seboj še sedem tekem, o uvrstitvi v končnico pa bosta bržkone odločali prav tekmi z Phoenixom Gorana Dragića (13. aprila) in Memphisom (17. aprila).

Košarkarji Broklyn Nets so si zagotovili sodelovanje v končnici letošnje Lige NBA. Ponoči so v svoji dvorani premagali Houston Rockets s 105:96 in dosegli 13. zaporedno zmago v svoji dvorani. Zvezda večera je bil Joe Johnson, ki je dosegel kar 32 točk.

Los Angeles Lakers so izgubili proti Portland Trail Blazers s 112:124. Damian Lillard je za zmagovalce dosegel kar 34 točk, 31 jih je dodal LaMarcus Aldridge. Pri poražencih je neverjetnih 40 točk dosegel Nick Young.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.