Šport > Košarka
83 ogledov

Danilović hudo ranjen na beograjski urgenci

Danilović Kinder Bologna Papanikolaou Olympiakos Olympiacos Evroliga EPA
Predsednik košarkarskega kluba Partizan in nekdanji reprezentant Predrag Danilović se je okrog pete ure zjutraj v soboto hudo poškodovan pojavil na beograjski urgenci, kjer so ga nemudoma oskrbeli zaradi ran na trebuhu, glavi in rokah. Šlo naj bi za napad z nožem, Danilovićevo stanje pa je stabilno. Nocoj je v Beogradu na sporedu mestni derbi.

Predraga Danilovića naj bi huje ranili okrog druge ure zjutraj v baru "Kafanica" v beograjskem okrožju Košutnjak. Danilović je na urgenco s hudimi poškodbami trebuha prišel tri ure kasneje, kjer so nemudoma obvestili tudi policijo.

Policistom Danilović v informativnem pogovoru ni želel izdati podrobnosti o napadalcih, so kasneje sporočili z beograjske policije, kjer so še dodali, da je moral slavnegi košarkar prestati tudi "proces reanimacije".

"Danilović je zavrnil sodelovanje s policijo, sam pa se je ponoči javil na urgenci in poiskal zdravniško pomoč, kjer so ugotovili resnost telesnih poškodb," so sporočili s policije. "Danilović je po naših informacijah prestal proces reanimacije, zdaj pa leži na urgenci." 

Zavrnil pomoč na licu mesta

Da je Danilović utrpel hude poškodbe, je na novinarski konferenci potrdil tudi direktor policije Milorad Veljović. "Policija preverja, kako je prišlo do spopada in kakšen je bil vzrok," je povedal Veljović.

Po poročanju spletne strani tabloida Kurir so Daniloviću na urgenci oskrbeli tudi presekano tetivo palca desne roke, po operaciji pa je v stabilnem stanju. Kurir dodaja, da se je Danilović v omenjenem lokalu po besednem obračunu podal še v fizičnega, kljub hitrem prihodu reševalne službe pa je zavrnil njihovo pomoč in se sam odpravil na urgenco.

S policije so še sporočili, da incident ni povezan z nocojšnjo nogometno tekmo med Partizanom in Crveno zvezdo, ki bo odločala o naslovu srbskega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.