Šport > Košarka
50 ogledov

D'Antoni: Razmišljam, da bi začel piti

kobe bryant los angeles lakers EPA
Trener Los Angeles Lakers Mike D'Antoni se je po visokem porazu proti mestnemu tekmecu Los Angeles Clippers pošalil, da bi uteho najraje poiskal kar v alkoholu.

mike d'antoni trener los angeles lakers | Avtor: EPA EPA

Košarkarski ekipi Los Angeles Lakers v letošnji sezoni res ne gre po načrtih, saj se po 37 tekmah nahaja pri dnu zahodne konferenece. Varovanci Mika D'Antonija so izgubili 10 od zadnjih 11 tekem, ameriškemu trenerju pa dodatne preglavice povzročajo poškodbe nekaterih košarkarjev, med katerimi sta tudi veterana Kobe Bryant in Steve Nash.

Jezerniki so v letošnji sezoni zmagali le na 14 tekmah, kaplja čez rob pa je bil visok poraz na gostovanju pri večnemu rivalu Los Angeles Clippers, kjer so izgubili kar za 36 točk (87:123).

D'Antoni, znan tudi po svojem črnem humorju, je po sramotnem porazu dejal, da ga bo stanje ekipe kmalu prisililo v alkoholizem. ''Ne pijem in ne kadim, vendar razmišljam, da bi začel, ampak samo piti,'' je dejal D'Antoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.