Šport > Košarka
19 ogledov

Datum poroke bo izbrala Marija

melbourne šarapova EPA
Nesojeni slovenski reprezentant Saša Vujačić je med gostovanjem Anadolu Efesa v Moskvi pri CSKA za enega od ruskih medijev izdal, da je izbiro datuma poroke prepustil svoji zaročenki Mariji Šarapovi, ki trenutno igra na OP Avstralije.

Potem ko je Saša Vujačić lanskega oktobra za roko zaprosil tenisačico Marijo Šarapovo, ruski mediji že z nestrpnostjo čakajo na datum poroke njihove zvezde in slovenskega košarkarja. "Glejte, jaz sem svoj del opravil. Zaprosil sem Marijo in rekla je da. Kdaj bo poroka in kje, pa morate vprašati njo. Kot džentelmen sem to prepustil njej. Ona bi vam o tem lahko več povedala naslednji teden, ko pride v Moskvo," je na vprašanje, kdaj bo poroka, odgovoril Vujačić.

Ruske novinarske kolege je zanimalo tudi to, kaj bi se zgodilo z njegovo zvezo s Šarapovo, če bi znova zaigral v ligi NBA. "Že zdaj jo več vidim prek televizijskih ekranov kot v živo, čeprav nam moderna tehnologija omogoča, da se pogovarjava in vidiva preko spleta, tako da niti ni tako težko. Vedela sva, da bo veliko takih obdobij, ker imava oba svoje športne kariere. Sicer pa bo več časa za druženje, ko se bova upokojila," je še povedal nekdanji član Los Angeles Lakers, ki je moral dogovoriti tudi na vprašanje, ali ga moti, da je v senci svoje zaročenke, ki se je znova vrnila v sam vrh in je v soju žarometov, kjerkoli se pojavi. "Ne, niti najmanj. Tudi jaz imam svojo kariero, vendar sem nekoliko skromnejši, toda zaradi nje mi je zelo lepo. Zelo rad gledam, kako znova prevladuje na igriščih," je svojo bodočo soprogo pohvalil Saša Vujačić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.