Šport > Košarka
20 ogledov

Dirk: "Otročje in ignorantsko"

Dirka Nowitzkega video ne bo dodatno motiviral, saj bolj že ne more biti.(Foto:
1/2
Žurnal24 main
V javnost je prišel posnetek, v katerem se James in Wade norčujeta iz Nowitzkega, ki je na četrti tekmi finala lige NBA igral z visoko vročino. "Otročje in ignorantsko," je komentiral Nowitzki.

LeBron James in Dwyane Wade bi se morala posvetiti svoji igri, ne pa da sta pred peto tekmo zasmehovala Dirka Nowitzkega, ki je na tekmi prej igral bolan. A saj veste, kako pravijo: kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. In peto tekmo so po neverjetni igri v napadu, dobili Dallas Mavericks. Miami Heat bodo tako v noči na ponedeljek doma skušali izenačiti veliki finale lige NBA na 3:3 in izsiliti odločilno, sedmo tekmo, ki bo (če bo potrebna) tudi pri njih.

Dan po objavi videa, se je odzval Nowitzki. "Mislim, da je bilo to otročje in malo ignoranstsko. V tej ligi sem že 13 let in sem še nikoli hlinil poškodbe ali bolezni. Pač se je to zgodilo. Ne gane me preveč. Zato ne bom nič bolj motiviran. To je finale lige NBA. Dodatna motivacija ni potrebna. Smo eno zmago od izpolnitve sanj in zato se mi s tem res ni treba obremenjevati."

James na treningu večer pred šesto tekmo o videu ni želel govoriti: "O tem ne bom … zdaj se je treba posvečati bolj pomembnih zadevam." Heatom pač teče voda v grlo, LeBron pa je še veliko dolžan. Wade pa je dejal, da sta to naredila namerno in sta želela, da pride v javnost: "Kamere so bile tam, pa sva se pošalila, saj sva vedela, da boste iz tega naredilo celo dramo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.