Šport > Košarka
8 ogledov

Divja Carmelo in Rasual

Žurnal24 main
Zgodba o vožnji Carmela Anthonyja pod vplivom alkohola je dobila svoj epilog. Zvezdnik Denver Nuggetsov bo počival dve tekmi. Rasual Butler je pred nekim lokalom razkazoval pištolo.
 
 

Vožnjo pod vplivom alkohola smatramo za zelo neodgovorno dejanje.

Mark Warkentien

 
Košarkarji v ligi NBA so le običajni ljudje, ki se od časa do časa radi tudi sprostijo. Dva igralca pa sta šla vendarle korak predaleč. Carmelo Anthony bo moral počivati dve tekmi, ker je vozil pod vplivom alkohola, Rasual Butler pa se bo zagovarjal na sodišču, ker je v javnosti razkazoval orožje, za katerega ni imel dovoljenja. Carmelo Anthony, član ameriške reprezentance na olimpijskih igrah v Pekingu, bo po nalogu kluba izpustil uvodni tekmi naslednjega prvenstva, ker so ga aprila letos zaustavili policisti in mu dokazali vožnjo pod vplivom alkohola. Košarkar se je sicer že naslednji dan upravičil soigralcem in navijačem, toda klubski kazni ni mogel ubežati. "Vožnjo pod vplivom alkohola smatramo za zelo neodgovorno dejanje," je ob tem dejal predsednik moštva Denver Nuggets Mark Warkentien, kjer Anthony služi kruh.

Kazen je dokaj mila glede na to, da je Anthony znan po izpadih in incidentih. Le nekaj tednov pozneje so ga policisti oglobili zaradi prehitre vožnje, v prejšnji sezoni pa je moral počivati kar na 15 tekmah, ker se je na srečanju z New Yorkom zapletel v pretep z Mardyjem Collinsom.

Kazni pa trenutno še ne pozna član New Orleans Hornetsov Rasual Butler. Policija ga je odpeljala v zapor v Miamiju in ga po plačilu varščine izpustila, ker je v zgodnjih jutranjih urah razkazoval strelno orožje, za katerega ni imel dovoljenja. Pištolo naj bi nameril v skupino ljudi pred nekim lokalom. Ko ga je policija prijela, je Butler dejal, da je "vrhunski športnik" in "da ni storil nič nelegalnega".
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.