Šport > Košarka
17 ogledov

DJ LeBron izbral pesmi za novo videoigro

James Pasay City Filipini turneja obisk nastop mikrofon EPA
Košarkarski zvezdnik LeBron James ne bo krasil le ovitka prihajajoče videoigre NBA 2k14, temveč tudi izbral pesmi, ki se bodo predvajale med samo igro.

LeBron James iz leta v leto postaja večja ikona v ligi NBA. Po dveh zaporednih naslovih prvaka z Miami Heat in štirih naslovih najboljšega posameznika (MVP) lige pa si njegove prisotnosti tako ali drugače želijo vsi, ki se želijo dobro prodajati.

Tako je tudi v primeru podjetja 2K, ki bo na tržišče tudi letos poslalo priljubljeno košarkarsko videoigro NBA 2K, pred izidom (1. oktobra) pa je že znano, da je James "posodil" svojo podobo za naslovno fotografijo. A to še ni vse.

Vmes tudi Phil Collins

LeBron je v nastajanju videoigre sodeloval tudi kot improvizirani DJ, saj so ga najeli, da je izbral glasbeno podlago, ki jo bodo igralci poslušali med samo igro.

"Všeč mi je, da sem prvi košarkar z naslovnice NBA 2K, ki je izbral glasbo," je povedal zadovoljni košarkar iz Akrona v Ohiu. Med njegovimi izbranci so se znašli Started From The Bottom kanadskega raperja Draka, In the Air Tonight legendarnega Phila Collinsa in eden izmed hitov letošnjega leta Get Lucky, pod katerega so se podpisali Daft Punk, Pharrell Williams, Macklemore in Ryan Lewis.

LeBron ni pozabil niti na Jay-Zja, Coldplay, Robina Thicka, The Black Keys, Eminema in Kanyeja Westa.







"Soundtrack" LeBrona Jamesa za NBA 2k14:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.