Šport > Košarka
41 ogledov

Dobil 11 šivov in se vrnil na parket

austin rivers Vine
Košarkar Los Angeles Clippers je na šesti tekmi uvodnega kroga končnice proti Portland Trail Blazers utrpel poškodbo obraza, ki je zahtevala 11 šivov.

Los Angeles Clippers so v prvi četrtini tekme za obstanek v končnici izgubila Austina Riversa, ki ga je s komolcem zadel košarkar Portland Trail Blazers Al-Farouq Aminu

Rivers je po silovitem udarcu pričel krvaveti, zato so ga odpeljali v zakulisje, kjer ga je oskrbela zdravniška služba. Košarkar, ki igra kot primarna zamenjava za poškodovanega Chrisa Paula, je dobil štiri šive nad in sedem šivov pod očesom in se v drugi četrtini herojsko vrnil na parket. Skupno je na igrišču preživel 32 minut in dosegel 21 točk, osem podaj in šest skokov.



Kljub njegovi požrtvovalnosti so Clippersi morali priznati premoč s 103:106 in se s skupnim izidom 2:4 v zmagah poslovili od letošnje končnice. ''Poglejte njegov obraz. Kot bi bil udeležen v boksarski obračun,'' je po tekmi dejal njegov soigralee Jamal Crawford.

Rivers je bil po porazu razočaran, saj je njegova ekipa izpadla iz tekmovanja, a obenem ponosen na to, kako se je soočil z gromozansko oviro. ''Prevevajo me mešana čustva. Zelo sem žalosten in razočaran, a obenem ponosen. Potrebovali smo vsakega igralca,'' je povedal 23-letni organizator igre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.