Šport > Košarka
8856 ogledov

Dončić na treningu Dallasa, tole ne izgleda dobro

Luka Dončić Print Screen
Nastop Luke Dončića na drugi tekmi končnice z Utah Jazz je vse manj verjeten.

Dallas Mavericks se po porazu na prvi tekmi pripravljajo na drugi obračun končnice z Utah Jazz, na katerem pa bodo morali, kot vse kaže, spet zaigrati brez pomoči njihovega najboljšega košarkarja Luke Dončića.

Slovenski as, ki okreva po poškodbi mečne mišice, je pretekli konec tedna opravil dva treninga, s posnetkov pa je razvidno, da 23-letnik še ni pripravljen na fizične napore košarkarske tekme.

Dončić je v času, ki ga je preživel na parketu, zgolj metal na koš, brez sunkovitih, hitrih oziroma zahtevnejših gibov, poskusov prodorov, teka ali česarkoli temu podobnega.

Luka Dončić | Avtor: Print Screen Print Screen

"Luka samo hodi in sploh ne skače," je v komentar pod posnetek treninga zapisal nek navijač Dallasa. "Lepo ga je spet videti v akciji, a če ne bo konkretnega izboljšanja, potem se bo v najboljšem primeru vrnil šele na tretji tekmi," je dodal drugi.

Vzpodbudna novica je ta, da Dončić na treningu počasi stopnjuje svoje aktivnosti, vendar je v tem trenutku še daleč od polnih obremenitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.