Šport > Košarka
14625 ogledov

Dončić ostal brez pomembnega soigralca

Luka Dončić in Christian Wood (desno) Profimedia
Na centra Christiana Wooda v Dallasu več ne računajo, poročajo ameriški mediji.

Kot poroča vselej dobro obveščeni ESPN-ov novinar Marc Stein, Dallas Mavericks na 206 cm visokega centra Christiana Wooda v prihodnji sezoni ne bodo več računali. Tako naj bi ga že obvestili, da bo še pred prihodnjo sezono prosti igralec, prav tako pa naj bi že dali vedeti tudi drugim v ligi, da je Wood prosti igralec, saj mu Dallas ne bo ponudil nove pogodbe.

Že med lansko sezono rednega dela lige NBA je bilo jasno, da s centrom, ki je sicer svoje igralne minute večinoma znal zelo dobro izkoristiti za osebno statistiko, trenerski štab ni na isti valovni dolžini, zdaj pa naj bi se vodstvo kluba ozrlo proti drugim rešitvam pod obročema.

Wood je v pretekli sezoni začel zgolj na 17 obračunih, pri čemer se je videlo, da se nikoli ni zares povezal z glavnim trenerjem Jason Kiddom. Ta se je moral pred novinarji celo zagovarjati, zakaj Wood, ki je imel dobro osebno statistiko, ne igra več v pomembnejših trenutkih tekme. Očitno je, da ima Kidd po katastrofalni sezoni Dallasa še vedno zaupanje vodstva kluba, precej besede pa bo imel očitno tudi pri sestavi ekipe, za katero je sicer zadolžen športni direktor Nico Harrison

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.