Šport > Košarka
4052 ogledov

Dončić poškodovan, a še kar ne neha navduševati

Luka Dončić na treningu Dallasa Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je v procesu sanacije poškodbe, a kljub temu je prisostvoval zadnjemu treningu Dallasa.

Na naslednji tekmi ekipe Dallas Mavericks zaradi težav s stegensko mišico Luke Dončića sicer še ne bo, je pa na zadnjem treningu Mavsov poskrbel, da se o njem znova piše in govori ... Znova je namreč zadel nemogoč met, tokrat je "s parkirišča" zadel kar v nonšalantnem metu z eno roko. 

"Luka Dončić je neverjeten. In verjetno je pravkar zaslužil še nekaj denarja," je zapisala Callie Caplan, novinarka Dallas Morning News, ki redno pokriva Dallasove tekme. Njen zapis se je nanašal na morebitno stavo, ki jih Luka pred neverjetnimi meti rad sklepa s tehničnim štabom oz. soigralci.  

Poškodovana Luka Dončić in Kyrie Irving sta sicer že opravila trening z ekipo, vendar slovenski as zaradi težav s stegensko mišico še ne bo zaigral na izjemno pomembni tekmi z Los Angeles Lakers. Pomerila se bosta osma in devetouvrščena ekipa v zahodni konferenci. Dallas Mavericks so doslej zbrali po 35 zmag in porazov, Jezerniki pa so pri razmerju 34-36 in četi Jasona Kidda dihajo za vrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.