Šport > Košarka
18589 ogledov

Dončić pripravlja nekaj neverjetnega: "Ko boste to videli... noro!"

Luka Dončić Profimedia
Šef Dallas Mavericks Mark Cuban je z najnovejšim razkritjem o Luki Dončiću požgečkal domišljijo navijačev teksaške ekipe.

Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić po besedah lastnika njegovega moštva Dallas Mavericks razvija nov trik, s katerim naj bi v prihajajoči sezoni navduševal navijače in še učinkoviteje razoroževal tekmece.

Ameriški poslovnež Mark Cuban, ki z inovativnimi in na trenutke "odštekanimi" predlogi skrbi za popolno uresničitev Dončićevega neizmernega potenciala, trdi, da gre za "noro potezo", drugih podrobnosti pa za zdaj ni želel deliti.

Ob tem je košarkarskim sladokuscem položil na srce, naj bodo v v sezoni 2022/2023 pozorni na Dončićev obogaten repertoar, saj trika, o katerem govori, ne bo mogoče spregledati.

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Z Lukom se rad pogovarjam o predlogih, ki so tako bizarni, da jih nihče drug ne bi preizkusil," je v intervjuju za Bleacher Report povedal Mark Cuban.

"Ne morem vam povedati, za kaj gre, vendar je res noro, o čem sva se pogovarjala. Ko boste to videli, boste rekli, 'od kod, za vraga, se je pa to vzelo?' Takrat boste vedeli o čem govorim. Gre za potezo, za met," je bil skrivnosten Cuban. 

Na vprašanje, kaj bi želel v prihodnosti še videti v Dončićevi igri, je Cuban odvrnil: "Tisti met. Ker je nor!"

Pričakuje tudi, da se bo slovenski čudežni deček v prihodnje pogosteje posluževal table, kar bo po njegovi oceni kmalu postal eden od prevladujočih trendov med košarkarsko elito onkraj luže.

"Mislim, da se bo naučil uporabljati tablo. Pričakujem, da bo to postal pogost pojav v ligi NBA, da bomo gledatli atletske fante, kako si žogo podajajo ob tablo in napade zaključujejo z zabijanjem. To se bo strateško vključilo v NBA. Upam, da bo to Luki koristilo," je dodal multimilijarder.

Le nekaj ur po objavi Cubanovega intervjuja je Dončić na pripravljalni tekmi s Srbijo storil TOLE. Naključje?

Mark Cuban Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.