Šport > Košarka
2429 ogledov

Dončić spregovoril o tem, kako ga je spremenila hčerkica

Dončić Profimedia
Luka Dončić v enem redkih intervjujev za slovenske medije spregovoril o tem, kako se mu je spremenilo življenje po rojstvu hčerkice Gabriele.

Luka Dončić ne skriva dejstva, da mu je rojstvo hčerke obrnilo življenje na glavo. A kot sam pravi, na bolje. V nedavnem intervjuju za EkipoSN je spregovoril o tem, kako dojema svet po rojstvu hčerke in priznal, da se mu je po rojstvu Gabriele začelo "neko drugo življenje". 

"To je neka drugačna sreča, o stvareh zdaj razmišljam drugače, nanje drugače gledam. Pravzaprav se je z rojstvom hčerke začelo neko drugačno življenje in moram reči, da mi je zelo všeč," je izpostavil v pogovoru s slovenskim novinarjem, ki ga je obiskal v Dallasu med tako imenovanim "slovenskim večerom v Dallasu".

In slovenski košarkarski virtuoz, eden najboljših igralcev lige NBA v tej sezoni, priznava, da se je po rojstvu hčerkice Gabriele zanj spremenil pogled tudi na samo košarko. "Ko gledam nazaj, sem bil pogosto jezen zaradi česa, kar se mi je zgodilo na kakšni tekmi, potem sem to jezo nesel še domov in tako naprej. Zdaj je drugače, zdaj po tekmi ne glede na vse, kar se zgodi, vem, da grem domov k njej," je pojasnil Dončić. 

Ta naklonjenost do hčerkice, ki je bila – spomnimo – veliko presenečenje za celotno košarkarsko javnost, saj sta s partnerico Anamario Goltes skrbno skrivala, izkazuje na različne načine. Med drugim so ga novinarji v garderobi Dallasa ujeli z majico z napisom "Očkova princesa" (v angl. Daddy of a Princess, op. p.), pogosto pa na tekmi vidimo, da ima na športnih copatih napisano ime Gabriela. Pa za napis poskrbi sam? Tako je odgovoril. 

"Tako grdo pišem in rišem, da to res ne bi bilo videti tako, kot želim, da je videti. Ime mora biti napisano lepo, srček mora biti lep, jaz nisem človek za to," je priznal, da navkljub mnogim talentom likovnega ne poseduje. "Reciva takole: to mi naredijo tisti, ki jim zaupam, da bodo napisali in narisali tako, kot je treba. Ostaniva pri tem," je skrivnostno zaključil Dončić. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.