Šport > Košarka
7007 ogledov

Dončićev najbolj priljubljeni meme dobil nadaljevanje

Reševalni pas/Twitter
Slovenca je v posodobljeni različici enega najbolj priljubljenih 'memejev' lanske NBA sezone nasledil Nikola Jokić.

Ekipa Phoenix Suns je še zaporedno sezono obstala na pragu konferenčnega finala lige NBA. Potem ko so bili lani s 4:3 v zmagah boljši Dallas Mavericks, so morala Sonca letos z 2:4 priznati premoč Denver Nuggets.

Phoenix Suns NBA Šport Kakšna blamaža Lukovih rivalov! Po Dončiću jih je ponižal še Čančarjev Denver

Po lanskem izpadu Phoenixa, ki je v seriji z Dallasom že vodil z 2:0 in 3:2 v zmagah, se je po spletu razširil zabaven prizor slovenskega košarkarja Luke Dončića, ki ob visoki prednosti teksaškega moštva nagajivo zre v svojega velikega nasprotnika Devina Bookerja.

Dončićeva 'prvokacija' je hitro postala vir enega najbolj priljubljenih 'memejev' celotne sezone, košarkarski poznavalec in analitik Stephen A. Smith pa je v povzetku famozne sedme tekme, ki jo je Dallas dobil s 33 točkami razlike, ocenil, da se bo utrinek zapisal v zgodovino NBA košarke.

Dončićev 'meme' se je pred dnevi znova znašel v središču pozornosti po izpadu Phoenixa proti Denverju, v posodobljeni različici spletnega sporočila pa je slovenskega košarkarja zamenjal njegov dober prijatelj in klubski soigralec Vlatka Čančarja Nikola Jokić.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Kot zanimivost velja izpostaviti še, da so košarkarji Phoenixa tako v lanski kot letošnji sezoni ob polčasu odločilne tekme zaostajali za okroglih 30 točk.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.