Šport > Košarka
26385 ogledov

Zvezdnik v preigravanje Dončića, ni se končalo dobro

Luka Dončić
1/4
Profimedia
Slovenski košarkar je blestel na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom rednega dela lige NBA.

Dallas Mavericks so dobili drugo od treh pripravljalnih tekem, ki služijo kot ogrevanje pred novo sezono lige NBA. Tokrat so Mavsi na gostovanju v Salt Lake Cityju s 115:101 premagali Utah Jazz.

Najboljši košarkar Dallasa je bil kakopak Luka Dončić s 24 točkami, tremi skoki, šestimi podajami, dvema blokadama in dvema ukradenima žogama. Trener Jason Kidd mu je tokrat namenil dobrih 30 minut, Dončić pa je v tem času zadel devet od 18 poskusov iz igre (50%), dva od devetih metov za tri (22%) in štiri od šestih prostih metov (67%).

Slovenski košarkar je na tekmi uprizoril kar nekaj zanj značilnih potez, od košev z metom po koraku nazaj do natančnega "alley-oopa" novopečenemu članu Dallasa JaValeu McGeeju.

Gledalci so bili po ukradeni žogi Dallasa priča celo Dončićevemu zabijanju, podelil pa je tudi dve "banani", najlepšo je ob izteku druge četrtine "prilepil" zvezdniku domačega moštva Colinu Sextonu.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
 | Avtor: Print Screen Print Screen
 | Avtor: Print Screen Print Screen

Slovenski reprezentant je bil celo tekmo prešerno razpoložen, še posebej izrazit pa je bil njegov nasmešek po nekaterih uspešno zaključenih akcijah, ki si jih lahko ogledate v priloženem posnetku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.