Šport > Košarka
8 ogledov

Dragić najboljši na minuto pri Phoenixu

1/9
Žurnal24 main
Tretji dan nove sezone v ligi NBA sta bili odigrani le dve tekmi. Tista s slovensko udeležbo je Goranu Dragiću prinesla zmago nad Utahom, na drugi pa se je Orlando veselil zmage nad Washingtonom.

Če je bil Utah v predsezoni najboljše moštvo in je nanizal osem zmag, pa mu na začetku nove sezone ne gre vse po načrtih. Košarkarji Phoenixa so v noči na petek poskrbeli, da so Jazzi zabeležili že drugi letošnji poraz. Na drugi strani se je moštvo Gorana Dragića, ki je tokrat odigral dobro tekmo, po porazu pri Portlandu tokrat veselilo prve zmage v sezoni 2010/11. Zelo dobro je svojih 15 minut na parketu izkoristil tudi slovenski reprezentant Goran Dragić, ki je dosegel 11 točk in šest podaj. V moštvu Sonc je bil Dragić tako najuspešnejši košarkar po doseženih točkah na minuto!

Orlando brez težav

Orlando proti Čarovnikom po pričakovanjih ni imel večjih težav. Že v prvi četrtini so domači nakazali (29:15), kdo bo gospodaril v Amway Centru na Floridi. Prednost Magicov je ob polčasu znašala že 24 točk in jasno je bilo, da bodo košarkarji Washingtona na prvi tekmi v novi sezoni v statistiko vpisali poraz.


Liga NBA, četrtek:

Utah Jazz : Phoenix Suns 94:110

Jefferson 20, Millsap in Kirilenko 19; Warrick in Nash po 18, Richardson 16, Dragić 11 točk v 15 minutah (met za dve 4-8, za tri 0-1, prosti meti 3-6) in šest podaj

 

Orlando : Washington 112:83

Howard 23, Carter 18, Nelson 16; Martin 17, Wall 14

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.