Šport > Košarka
47 ogledov

Dragić: Nisem ga niti poslušal

goran dragić Youtube
Med tekmo košarkarske lige NBA med Miami Heat in Oklahomo City Thunder je prišlo do nekaj vroče krvi med Goranom Dragićem in zvezdnikom gostujoče ekipe Kevinom Durantom.

Slovenski reprezentant Goran Dragić je s svojo predstavo na tekmi z gosti iz Oklahome dokazal, da se počasi vrača v tisto formo, ki ga je krasila v lanski sezoni. Dobrih 190 centimetrov visoki branilec je dosegel 14 točk in vročici pomagal do tesne zmage, h kateri sta najbolj pripomogla še Dwayne Wade z 28 in Chris Bosh s 16 točkami.

''Navijači so bili neverjetni. Igrali smo proti kvalitetni ekipi, vendar menim, da smo igrali dobro. Najpomembneje je, da smo tekmovali in se odločali za prave akcije. Nihče ni rekel, da bo lahko. Zelo sem zadovoljen s predstavo,'' je povedal Dragić in dodal: ''Nocoj se počutim odlično. Moj met izgleda bolje in na igrišču se počutim bolj udobno. Počasi prihajam v formo. To je bila lepa zmaga, kar je tudi najpomembneje. Upam, da bom tako nadaljeval.''
Slovenski košarkar naj bi na nešporten način oviral poskus 'alley-oopa' Kevina Duranta, na kar je zvezdnik Oklahome precej burno reagiral. ''Ne, nisem se ga niti dotaknil,'' se je po tekmi branil Dragić. ''Premikal sem se nazaj. Podaja ni bila dobra in pristal je izven igrišča. Nič nisem rekel. Ostal sem zbran v svoji glavi in nadaljeval z igro,'' je povedal in dodal, da je Duranta preprosto ignoriral. ''Nisem ga niti poslušal, če sem iskren. Vse se je dogajalo tako hitro.''

Ob koncu pogovora z ameriškimi novinarji je še enkrat poudaril, da je zadovoljen s stopnjevanjem forme in igro, ki jo v zadnjem času kaže na parketu. ''Na igrišču sem se počutil zelo dobro. To je proces. Upam, da bom odigral še več takšnih tekem. Obenem pa se zavedam, da lahko igram še bolje. Nikoli nisem povsem zadovoljen,'' je priznal 29-letnik.

Durant je po koncu srečanja trdil, da ga je Dragić poskušal spodnesti, obenem pa priznal, da je s svojo reakcijo želel tekmi dodati nekaj pridiha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.