Šport > Košarka
41 ogledov

Dragić se je nasmejal 'tvitu' Miamija

goran dragić miami heat orlando magic EPA
Goran Dragić je z atraktivno potezo na tekmi z Orlando Magic na noge dvignil celotno klop ekipe Miami Heat.

Do konca rednega dela sezone lige NBA nas loči samo še deset tekem, Goran Dragić pa z vročico odločno koraku proti končnici najmočnejše košarkarske lige na svetu.

Miami ima na svojem računu 42 zmag in 30 porazov, kar ga uvršča na peto mesto vzhodne konference.

Košarkarji s Floride so v noči na soboto na domačem parketu premagali Orlando Magic.

Med najbolj razpoloženimi je bil tudi slovenski reprezentant, ki je dosegel 22 točk, osem skokov in štiri ukradene žoge. ''Gogi'' pa v domači American Airlines Areni ni navduševal le z dobro statistiko, temveč je poskrbel tudi za prvo zabijanje v letošnji sezoni, s katerim je na noge dvignil vse svoje soigralce.

''Kadar grem prehitro, ne morem zabiti. Prehiter sem in ni lahko,'' je povedal Dragić in dodal, da je svoj pogled nemudoma preusmeril na klop: ''Takoj sem pogledal in videl D-Wada, kako počne tole (gesta z rokami navzgor, op. a.). Celotna klop je bila na nogah. Izkazali so mi ljubezen. Hvala.''

Ćeprav se je sezona prevesila v sklepni del, pa Dragiću ne primanjkuje energije. ''Svež sem. Počutim se dobro, še posebej v tem delu sezone. Poskušam opraviti čim več dela pred treningom in se spočiti za tekme,'' je dejal 29-letnik.

Dragićeva poteza je tudi na družabnih omrežjih požela veliko pozornosti. ''Gremo domov,'' so po zabijanju slovenskega košarkarja na Twitterju zapisali pri Miami Heat.

Dragića je pozornost zabavala, saj se je na 'tvit' odzval s serijo smejočih emojijev.

Komentarjev 1
  • d 11:36 26.marec 2016.

    klasicno zabijanje ... kaj je kle atraktivnega ?