Šport > Košarka
729 ogledov

Dragić spet združen z družino

Goran Dragić Saša Despot
Slovenskemu košarkarju Goranu Dragiću so se ob koncu tedna v Miamiju pridružili soproga Maja, dveletni sin Mateo in trimesečna hčerka Viktoria, kar mu bo morda pomagalo k boljši igri.

Družina je prispela v nedeljo zvečer in Dragić je za Sun Sentinel povedal, da so takoj vsi zaspali zaradi časovne razlike in spet je bil sam v hiši. Vendar le tja do 4. ure zjutraj v ponedeljek, ko se je družina prebudila. 

''Super je. Lepo je spet videti otroke, ženo. Zdaj smo spet skupaj. Po treh mesecih bo zdaj lažje. Ko smo prispeli domov, so bili vsi tako utrujeni, da so takoj zaspali in spet sem bil sam. Buden in sam. A bilo je lepo,'' je povedal slovenski  reprezentant

Košarkar ekipe Miami Heat je hči Viktorio videl le en dan takoj po rojstvu v Sloveniji, sedaj pa se mu zdi že povsem drugačna in je vesel, da bo imel na voljo veliko časa skupaj z njo. Sin Mateo pa ga je navdušil, ker je že začel govoriti.

''Zdaj je povsem drugačna. Zdaj se mi zdi, kot da jo moram spoznati. Imela bova veliko časa za to,'' je povedal Dragić, o sinu pa: ''Vsi otroci se spreminjajo. Hitro se razvijajo. Kot sem odšel, je bil v fazi ene besede, zdaj že govori in to je super.''

Goran Dragić in Dwayne Wade | Avtor: Profimedias Profimedias
Ekipa Dragić je sedaj popolna in Goran pravi, da bo sedaj lažje. Njegovi soigralci so v ponedeljek povedali, da se jim zdi, da ima nekoliko bolj iskriv nasmeh, vsi skupaj z Dragićem na čelu pa upajo, da bo sedaj tudi igra stekla bolje.

''On je družinski človek''

Dejstvo, da Dragić močno pogreša svojo družino, so opazili tudi njegovi soigralci. ''Prepričan sem, da mu je na trenutke težko. Nekajkrat sem ga ujel na letalu, kako je na računalniku gledal slike svoje družine. On je pravi družinski človek. Pogrešal jih je. Njegov nasmeh je zdaj svetlejši,'' je povedal Dwayne Wade, Chris Bosh pa je dodal: ''Lahko si samo predstavljam, kako se je počutil. Potrebuješ podporo domačega okolja in ljubezen v hiši.''

Moštvo Miami Heat, za katerega igra tudi Beno Udrih, bo v noči na sredo igralo doma proti Minnesota Timberwolves. Miami je s šestimi zmagami in tremi porazi trenutno na četrtem mestu v razvrstitvi vzhodne konference lige NBA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.