Šport > Košarka
14929 ogledov

Dragić: Tu v Sloveniji je precej norih ljudi

goran dragić
Goran Dragić je pripravljen na začetek nove sezone. Tudi z Miamijem želi iti do konca.

"Lahko začnem trenirati dvakrat na dan. V zadnjih dneh sem imel dovolj počitka, štiri dni sem preživel brez košarke. Lahko sem svež na začetku trening kampa," je za Sun Sentinel dejal slovenski kapetan Goran Dragić, ki se je danes odpravil čez lužo, v torek pa ga že čakako prvi treningi s soigralci ekipe Miami Heat.

Goran Dragić Šport Zato Gogi ne bo takoj treniral z ostalimi

Košarkar, ki je kot prvi dvignil pokal za letošnji naslov evropskih prvakov, pravi, da je počutje podobno kot pred letom dni, ko se je po reprezentančni akciji vrnil v ligo NBA in bil že na začetku sezone zelo uspešen. Krči so preteklost. "To je le del igre. Šlo je za finale. Bilo je prisotno veliko čustev, veliko sem tekel, precej igralcev se je menjavalo na meni v obrambi. Zaradi tega sem ob koncu imel težave s krči. Nič resnega. Popolnoma sem prepričan, da bom pripravljen na začetek trening kampa," je še dejal slovenski heroj.

Šport Goran Dragić: Adijo Slovenija

V telefonskem pogovoru se je še pošalil, da bo morda moral prekršiti kakšen zakon, če se želi posloviti od reprezentančnega dresa. "Velikokrat sem že dejal, da se poslavljam od repretezentance. A tu v Sloveniji je precej norih ljudi. Dejali so, da bodo šli do politikov in zahtevali referendum, da se ne poslovim. Torej, ne vem. Ne vem. To sem tudi dejal v medijih. Sem pa povedal svojim trenerjem, da je to najlepši način, da se poslovim od reprezentance. Na vrhu Evrope," je dejal Dragić.

"Zdaj sem pripravljen na sezono z Miamijem in poskušali se bomo boriti za naslov. Zakaj pa ne? Tudi Sloveniji nihče ni pripisoval možnosti za zlato, enako je z Miamijem. A sam vedno verjamem. Zakaj pa ne," je pred novimi 82 tekmami rednega dela in morebitno končnico optimističen najboljši košarkar evropskega prvenstva.

sprejem zlatih košarkarjev Kapetan in lider Šport Dragić: "Takrat mi je padla tema na oči"

 

Komentarjev 1
  • PeraJJ 17:47 24.september 2017.

    Če ste pravi ljubitelj košarke, morate to preveriti ... !!! https://mybasketteam.com/sl