Šport > Košarka
48 ogledov

Dragića ne bo v prvi peterki All Stara

Dragić Los Angeles Lakers Phoenix Suns liga NBA Reuters
Znani sta začetni peterki za tekmo vseh zvezd (All-Stars) severnoameriške košarkarske Lige NBA, ki bo 16. februarja v New Orleansu.

Košarkarski navijači pa v začetno peterko zahodne konference niso izglasovali slovenskega organizatorja igre Gorana Dragića, ki v letošnji sezoni blesti v dresu moštva Phoenix Suns.

Košarkarski navdušenci so največ glasov namenili najkoristnejšemu igralcu lanske sezone in superzvezdniku moštva Miami Heat LeBronu Jamesu (1.416.419), ki bo na tekmi vseh zvezd Lige NBA nastopil že desetič. V začetni peterki vzhodne konference so še Paul George (Indiana Pacers), Carmelo Anthony (New York Knicks), Dwyane Wade (Miami Heat) in Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers).

Na zahodu je največ glasov prejel trenutno prvi strelec lige Kevin Durant (Oklahoma City Thunder; 1.396.294). Prvo peterko zahodne konference sestavljajo še Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Stephen Curry (Golden State Warriors), poškodovani Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), ki si je prislužil še 16. nastop na tekmi zvezdnikov Lige NBA, in Kevin Love (Minnesota Timberwolves).

Dragić, Slovenski košarkarski reprezentant, nosilec moštva naše države na evropskem prvenstvu v Ljubljani ni med desetimi branilci, ki so na zahodu dobili največ glasov. Dragić, ki so mu onstran Atlantika nadeli vzdevek Dragon (Zmaj), lahko še upa, da bo med rezervisti po izboru trenerjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.