Šport > Košarka
4 ogledov

Dule in Filipovski zapustila CSKA

Vujoševićeva avantura pri CSKA-ju se je hitro končala. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Duško Vujošević se je po seriji porazov skupaj s pomočnikom Sašom Filipovskim in vodjo mladinskega pogona Andrejem Maltsevem poslovil od moskovskega velikana CSKA in odstopil kar sam.

Črnogorski strokovnjak na ruski klopi Duško Vujošević je na šestih evroligaških tekmah zabeležil kar pet porazov, nazadnje pa so košarkarji CSKA-ja izgubili v sredo proti AJ Milanu. Klub bo začasno vodil Dimitrij Šakulin, še eden od dosedanjih Vujoševićevih pomočnikov.

''Ko sem imel možnost, sem se na vabilo CSKA-ja odzval. Na žalost je bilo moje prilagajanje ter spoznavanje stanja v ekipi pogojeno z nekaterimi drugimi okoliščinami. Na začetku sezone smo igrali brez ključnih igralcev, ki so manjkali zaradi poškodb, serija porazov pa je močno načela samozavest košarkarjev,'" je Vujošević dejal za spletno stran moskovskega kluba.

Črnogorec je še povedal, da je svoje naredila tudi ameriška turneja, ki je prišla ob nepravem času. Že pred časom pa so tuji mediji pisali o tem, da sistem Duška Vujoševića v moskovskem klubu ne funkcionira, ker s košarkarji ne komunicira v angleščini, ampak vlogo prevajalca opravlja kar pomočnik Sašo Filipovski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.