Šport > Košarka
15 ogledov

Duncan še dve leti med Ostrogami

Tim Duncan se je odpovedal večjemu zaslužku. Žurnal24 main
Krilni center San Antonio Spursov in eden izmed najboljših igralcev lige NBA v zadnjih letih Tim Duncan je še za dve leti podaljšal pogodbo z moštvom iz Teksasa.

Krilni center San Antonio Spursov in nekdanji član ameriške reprezentance Tim Duncan je jasno nakazal, da želi svojo kariero končati pri štirikratnih zmagovalcih lige NBA, najbolj koristen igralec prvenstva v letih 2002 in 2003 pa se je na račun tega celo odpovedal večjemu zaslužku, kot mu ga sicer omogočajo pravila tako imenovanega salary capa. 31-letnik bi namreč po pravilih lige v naslednjih dveh letih lahko zaslužil 51 milijonov dolarjev, kljub temu pa je pristal na kar 11 milijonov manj vredno pogodbo, s čimer se bo še dodatno sprostila plačilna omejitev kluba, ki tudi letos sodi v ožji krog kandidatov za naslov. V San Antoniu si želijo zadržati večino ključnih igralcev, že v kratkem pa lahko pričakujemo, da bosta zvestobo klubu podaljšala tudi odlični Argentinec Manu Ginobili in trener Gregg Popovich.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.